Winkel

Onze winkel is al sinds 1989 gevestigd in een fraai en sfeervol pand aan de Hinthamerstraat 197 in ’s-Hertogenbosch. Je vindt hier een royale collectie binnen- en buitenzonwering van uitsluitend A-merken, zoals Luxaflex, Zonnelux, Verano en Somfy. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op een goed advies van onze specialisten.

Laat je inspireren

Inspiratie opdoen, sfeer proeven of je laten adviseren: in onze winkel gaat er een wereld voor je open op het gebied van zonwering. Je ziet en voelt de mooie materialen en ervaart de uitstraling van onze oplossingen. Wij heten je van harte welkom!

Woongenot, het hele jaar door

Enkele weken geleden hebben Clevers Zonwering en Markant Zonwering uit ’s-Hertogenbosch de handen ineengeslagen.

Deze samenwerking faciliteert het delen van een enorme berg aan kennis en maakt het voor de partijen mogelijk om hun assortiment uit te breiden. Zo kan Clevers Zonwering haar assortiment uitbreiden met o.a. shutters en producten voor het buitenleven. Markant Zonwering zal de gerenommeerde producten van het merk LUXAFLEX® aan het assortiment toevoegen. Hierdoor kunnen de partijen nog beter inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Een echte win-win situatie dus!  

U bent van harte welkom bij Clevers Zonwering en Markant Zonwering in ’s-Hertogenbosch voor een lekker kopje koffie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.